Sök på Mäklarringen

Söderberg & Partners Försäkring

Som ny bostadsägare ansvarar du för att ditt hem, villa eller bostadsrätt, är rätt försäkrat från och med ditt tillträdesdatum.

Många tycker att det är krångligt och det tar tid att jämföra försäkring för att bli rätt försäkrad. Genom vårt samarbete med Söderberg & Partners, www.soderbergpartners.se, har vi upphandlat en mycket konkurrenskraftig hemförsäkring som är anpassad för ditt nya boende.

Söderberg & Partners hjälper vi dig med all administration att teckna rätt försäkring från Dina Försäkringar, www.dina.se, som är marknadens främsta försäkringsbolag med toppbetyg i kundnöjdhet från SKI. Det är en unik försäkring utan bindningstid eller uppsägningstid så att du tryggt kan flytta in.

Söderberg & Partners har upphandlat hemförsäkringar med försäkringsbolaget Dina försäkringar, www.dina.se, som har högst kundnöjdhet i branschen och har försäkringsvillkor i toppklass enligt konsumenternas försäkringsbyrå.

I servicen ingår att du får en försäkring med en flyttförsäkring för att du ska känna dig extra trygg i flytten. Försäkringen innebär att du som köpare slipper betala självrisken vid eventuell skada under flytt till den nya bostaden och gäller 14 dagar före och 14 dagar efter tillträdet. Försäkringen gäller för skador som uppstår på dina saker eller i din nya bostad i samband med flytten.


Söderberg & Partners, www.soderbergpartners.se, grundades 2004 i Sverige och är idag en av Nordens och Nederländernas ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster med nära 2 400 medarbetare.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.