Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

MÄKLARRINGEN ANNO 1981

Nära dig i 40 år!

Det är med människor som det är med affärer, alla är olika och kräver sin egen sorts hänsyn. Oavsett om det är mitt i stan eller ute på landet så är bostadsförsäljningen antagligen en av ditt livs största affärer. Då är det viktigt att kunna känna sig trygg, att man är i händerna på någon som kan just ditt kvarter, förstår just dina behov och manövrerar marknaden som ett absolut proffs.

Mäklarringen har ca 50 mäklarkontor från norr till söder. Vi finns nära dig och har funnits nära dig i fyrtio år. Vi har sålt tusentals lägenheter, villor,tomter och fritidshus med samma ambition som Bengt Olofsson hade när han grundade Mäklarringen mitt i 80-talets brinnande ekonomiska kris; att vara en personligare, närmare mäklare som utmanar mäklarkedjorna.

Nya tider, samma närhet

Sedan Bengts dagar har bostadsmarknaden förändrats rejält. Våra bostadsannonser når ut snabbt och brett online och är alltid tillgängliga. Samtidigt är vi idag ca 200 anställda över hela Sverige och i  Albanien, Cypern, Frankrike, Kap Verde, Portugal, Spanien och Turkiet. Anställda som alla strävar efter att leva upp till Bengts fokus på människan bakom affären.

En mänskligare mäklarfirma

Eftersom Mäklarringen ägs av medlemmarna istället för av en storbank eller ett försäkringsbolag så återinvesteras all vinst i verksamheten och medarbetarna. Att vi skapar utrymme för vår personal att ständigt utvecklas har bland annat lett till att vi tre år i rad utsågs till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Dessutom stödjer vi Läkarmissionens arbete genom att bygga hus i flyktinglägret Kyangwali i Uganda. Våra medarbetare trivs hos oss, vi har branschens lägsta personalomsättning, och nöjda medarbetare ger bättre service med mer energi. Det är bra business, helt enkelt!

Hjärta & Resultat

På Mäklarringen arbetar vi med två värdeord som genomsyrar vår företagskultur, våra hela verksamhet och vartenda arbetsmoment - hjärta och resultat. Vi hjälper människor med deras största affär i livet, deras trygghet, deras hem. Vi hjälper dem vidare i livets alla skeden och det förtroendet är vi stolta över att få förvalta. Vi tror därför att den bästa fastighetsmäklaren arbetar med hjärtat och drivs av ett enastående resultat!

Grundat: 1981

Antal anställda: cirka 200

Antal mäklarkontor: cirka 50 i hela landet samt mäklarkontor i Albanien, Cypern, Frankrike, Kap Verde, Portugal, Spanien och Turkiet


Välkommen till Mäklarringen! 

Du når alla våra kontor här .

Mäklarpodden

Lyssna på mäklarpodden, en branschpodd först i sitt slag! 
Här får man en verklig inblick i mäklarens vardag.

Alla våra kontor:

Utlandskontor:

Du som går i köptankar behöver kanske sälja din nuvarande bostad? Med vår kostnadsfria tjänst Startklar® förbereder vi allt oavsett när det är dags att sälja.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.