Sök på Mäklarringen Utland

Utlandsmäklare firar 20 mässor

Mäklarringen Cypern med koll på utlandsboende

Vi vill uppmärksamma en jubilar, som efter Köpa Hus Utomlandsmässan i Göteborg i början av oktober nu har gjort två imponerande tiotal av mässor. Vi säger grattis Cypern! 

Efter att Svenska Mässan i Göteborg har slagit igen portarna för årets Köpa Hus Utomlands konstaterar vi att Cypern har gjort sin tjugonde mässa inom Mäklarringens utlandskoncept! Vi träffar Theresa Engfors i Cyperns mässmonter och får några ord med henne, innan utlandssugna mässbesökare stjäl all uppmärksamhet från henne och kollegorna. 

Theresa är företagare sedan 1993 och har tidigare jobbat huvudsakligen  inom områdena sälj, coaching och internetmarknadsföring. Sedan ett och ett halvt år driver hon nu Mäklarringens Cypernkontor, efter att ha arbetat där som säljare och koordinator från starten i januari 2014.  

Prisvärda utlandsbostäder i solen

Intresset för att skaffa bostad på Cypern – hur ser det ut idag?  
- Jag upplever att efterfrågan på Cypern är högre än tidigare och i år har förfrågan samt turistströmmen ökat enormt. Vi har skapat ett fantastiskt team som tar hand om kunderna från dörr till dörr, men som också finns där långt efter köpet.

- Cypern är en paradisö med över 320 soldagar – endast fyra timmar från Sverige. Ön har en varmt välkomnande lokalbefolkning och väldigt låg kriminalitet, vilket lockar många solsugna bostadsköpare. Dessutom är bostäderna prisvärda med unika lägen nära havet och fina stränder.

Vill ni veta mer om alla boendealternativ på soliga Cypern finns här massor att frestas av! Pärlan i östra Medelhavet. 

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.