Sök på Mäklarringen Utland

Hitta ditt drömboende

Köp bostad i populära Calpe

Adress
Calle Pintor Sorolla 4
371 0 Calpe
Telefon

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Calpe

Mäklarringen Calpe är ett nyöppnat mäklarkontor norr om Alicante i Spanien. Kontoret täcker in det gröna Costa Blanca, ett geografiskt område mellan Benidorm i söder och Moraira i norr. Här hittar du gröna dalar, vitkalkade hus, små pittoreska badvikar, klippbad, långa sandstränder, berg med vandringsleder och utmanande cykelvägar vid sidan om charmiga städer, högklassig gastronomi, vinodlingar och väl utbyggd infrastruktur.  Flygplatsen i Alicante nås inom en timme via motorväg med bil eller flygbuss. Det finns dessutom goda tågförbindelser med Benidorm och Alicante.

Gröna Costa Blanca är ett unikt område, dit inte så många svenskar hittat än. Här har vi mikroklimat året runt tack vare bergen som omfamnar orterna längs havet och håller kvar den varma luften som söker sig upp från Sahara. Bergen bidrar också till bördigheten i hela området med sina rika vattenkällor.

På Calpekontoret är vi fokuserade på att hjälpa dig som vill köpa bostad i Albir, Altea, Calpe, Benissa och Jalon men vi opererar även i angränsande områden. Förutom lägenheter och hus nära stranden kan vi också hjälpa dig som vill hitta en bostad inåt landet, till exempel ett gårdshus i en genuin spansk by eller en lantegendom i bergen. Vi är också inriktade på att hjälpa dig som söker fastighet lämpad för Bed&Breakfast eller annan näringsverksamhet. Vi kontorsägare har lång erfarenhet av att driva företag såväl i Sverige som i Spanien och kan assistera dig med olika företagsupplägg, oavsett om det handlar om att köpa bostad via ditt svenska företag, inrätta företagsfilial eller starta nytt i Spanien.

Vi kan också hjälpa till med uthyrning, som ett sätt att finansiera ditt husköp i Spanien eller underlätta för dig som vill hyra och provbo innan du bestämmer dig för att köpa något.

Välkommen att kontakta oss. Vi är behjälpliga med visningsresor och ordnar program för dig som vill besöka oss, titta på bostäder och upptäcka ett nytt område i Spanien. Ett genuint område för dig som söker livskvalitét bortom massturismen. Det gröna Costa Blanca med mer än 300 soldagar om året!

Du kan följa oss på Facebook (Mäklarringen Calpe) och anmäla intresse för vårt nyhetsbrev på calpe@maklarringen.se

Vi är din mäklare i Calpe

Vill du köpa bostad i Calpe – varmt välkommen till oss på Mäklarringen! Vi guidar dig genom hela ditt bostadsköp, från början till slut. Du når oss på telefonnummer +46 70 250 11 92 eller på vår mailadress calpe@maklarringen.se. Vårt kontor ligger på Calle Pintor Sorolla 4 i Calpe.


Vi är dina säljare i Calpe

Natalya Bayuk Säljare Mäklarringen Calpe
+34 655 422 065 natalya.bayuk@maklarringen.se Mejla
Anders Hedin Kontorsägare/Marknadsekonom Mäklarringen Calpe
+46 73 393 39 33 anders.hedin@maklarringen.se Mejla
Tommy Waidelich Partner/ Kontorsägare Mäklarringen Calpe
+46 702 50 11 92 tommy.waidelich@maklarringen.se Mejla
Gabriela Mazzotta Marketing Mäklarringen Calpe
gabriela.mazzotta@maklarringen.se Mejla

Hitta till oss

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.