Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Köp bostad på populära Kap Verde

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi är dina kunniga mäklare utomlands. Vi hjälper dig hitta just din bostad utomlands och går igenom lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just din drömbostad utomlands!

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Adress Helsingborg vid mötesbokning 252 79 Helsingborg
Telefon +46 73 369 0606

Någonting gick fel. Fyll i alla fält markerade med *.

Mäklarringen Kap Verde

Mäklarringen Kap Verde är Sveriges första stora fastighetsbyrå i med att erbjuda skandinaver bostäder i Kap Verde. Investera i något av våra enormt populära resorts på ön Sal. Självklart arbetar vi endast med den absolut bästa och största byggherren och Vi erbjuder  lägenheter och villor som alla ligger i 5-stjärniga all-inclusive resorts direkt på stranden med service, restauranger, gym, spa mm för er bekvämlighets skull.  

Givetvis har du som ägare 100% äganderätt. 

Garanterad avkastning 

Om du som ägare till en lägenhet eller villa, väljer att hyra ut din bostad  genom resortoperatörens uthyrningsprogram, då garanteras du en uthyrningsavkastning på minimum 6% netto på bostadens köpesumma per år de första 3 åren, utbetalt varje kvartal till er från byggherren. Garantin ges direkt från byggherren. Observera att det är en minimum hyresavkastning, vilket betyder att när uthyrningen blir större än på beräknat minimum, så ökar även er uthyrningsintäkt. Idag ligger uthyrningssnittet och pendlar mellan 6-9% per år. 

Efter de första 3 åren ingår ni sedan i det rullande uthyrningsprogrammet där uthyrningssnittet idag ligger och pendlar mellan 6-9% per år på ert investerade kapitalbelopp. Er uthyrningsavkastning betalas ut 1 gång per kvartal och baseras då på exakt uthyrning av er bostad/bostäder. Resortoperatören är Melia hotels international som sköter all service åt er samt uthyrning och är en av världens största resortoperatörer vilket är en enorm trygghet för er som ägare.  

Kontakta oss så berättar vi mer. 

Sommar året om 

Det finns stora fördelar med Kap Verde, självklart är vädret en av de största med sommar och 24-28 grader året om på en karibisk breddgrad endast 1 timme söder om Kanarieöarna och med flyg från många länder i Europa samt USA. 

Kap Verde har en väldigt stabil demokrati med många Europiska influenser och känslan som präglas är ”no stress”. Kap Verde består av olika öar och är man sugen på att upptäcka de olika öarna så tar man enkelt inrikesflyg mellan 15-45 minuter mellan de olika öarna.  

Ni kanske ligger och snorklar på ön Sal på Fredagen, för att sedan besöka en karneval på ön Santiago på lördagen och varför inte en picknik på ön Santo Antão som är fylld av gröna dalar och berg på Söndagen. 

Kap Verde kan jämföras med Gran Canaria för 25 år sedan, fortfarande väldigt orört. Dessutom har Kap Verde en vacker natur och härligt djurliv med bland annat jätte sköldpaddor, valar, delfiner, färgglada fiskar mm. 

En enorm fördelen med Kap Verde jämfört med många andra destinationer idag är att landets regering satt tydliga regler och lagar på hur mycket som får byggas på varje ö, för att skydda natur och djurliv. Detta är en enorm fördel för er som ägare av villor och lägenheter på absoluta AAA läge, då det inte ger utrymme för andra aktörer att kunna gå in och ”överbygga”, eller bygga på bättre lokalisering då dessa bostäder redan ligger på absolut bästa tänkbara stränder.  

Nu är det verkligen läge att investera i detta paradis. Varmt välkomna ni med! 

Ni kommer i kontakt med Mäklarringen Kap Verde på telefonnummer +46 73 369 06 06 eller maila till kapverde@maklarringen.se   teresia@maklarringen.se 

Välkommen till Mäklarringen Kap Verde!


Vi är dina säljare på Kap Verde

Teresia Lundström Kontorsägare Mäklarringen Kap Verde
teresia.eklund@maklarringen.se Skicka E-post
teresia.eklund@maklarringen.se Mejla
Daniel Lundström Kontorsägare Mäklarringen Kap Verde
daniel.lundstrom@maklarringen.se Skicka E-post
070-620 95 11 daniel.lundstrom@maklarringen.se Mejla

Hitta till oss

5 mest klickade bostäderna på Kap Verde

Köp bostad på populära Kap Verde Mäklarringen +46 73 369 0606 kapverde@maklarringen.se 0
Adress Helsingborg vid mötesbokning 252 79 Helsingborg
Telefon +46 73 369 0606

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.