Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Mäklarna på topp-tio-listan

Mäklarringen i topp bland Sveriges mest rekommenderade villamäklare

Gör man ett bra jobb ska man uppmärksammas. Och ett väl utfört arbete genererar i både rekommendationer och höga listplaceringar. Mäklarringen kan skryta om att ha flera mäklare på listan över landets mest rekommenderade villamäklare. Grattis Peter Ek, Mäklarringen Österåker, och Carola Sellman, Mäklarringen Ekerö, som placerat sig på topp-tio-listan! 

Det är Hittamäklare som plockat fram den aktuella listan över de hundra mest rekommenderade villamäklarna i Sverige. Tidningen Vi i Villa har inte varit sena att snappa upp den listan, och vi konstaterar att Peter Ek, Mäklarringen i Österåker, hamnar på en hedrande sjätteplats med hela 58 rekommendationer och Carola Sellman, Mäklarringen Ekerö, ligger nia med 55 rekommendationer, 

Mäklare med hjärta och resultat

Vad är då en rekommendation? Det är när en mäklares säljare har sagt ja till att rekommendera den aktuella mäklaren till andra som ska sälja sin bostad. På just den här listan är det mäklarna med rekommendationer gällande sålda villor som placerat sig bland de hundra främsta. Många gör sitt val av mäklare grundat på dessa rekommendationer, bland annat, så att hamna högt på listorna är bara av godo. Och för att hamna där krävs det hårt arbete, hjärta och resultat. Något som genomsyrar Mäklarringens arbete generellt. 

Vi ska inte glömma resten av listan, där vi även hittar Stefan Aydin, Mäklarringen Botkyrka, Catharina Ek, Mäklarringen Österåker samt Peter Lindeberg på Mäklarringen i Umeå. 

Grattis alla villaägare – som får hjälp av våra duktiga mäklare! 

Här hittar ni hela listan. 

 

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.