Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Mäklarringen öppnar i Landskrona – ska locka fler till landsbygden

Den 26 september invigs det nya kontoret i Glumslöv strax norr om Landskrona. Kontorsägare blir Anette Mårtensson, som har många års säljerfarenhet bakom sig. Det nya kontoret ska, tillsammans med kontoret i Helsingborg, täcka hela Mäklarringens försäljning i sydvästra Skåne.

– Det ska bli otroligt spännande att äntligen få öppna och få visa upp de fantastiska bostadsmöjligheterna som finns i såväl förorter som landsbygden här, säger Anette Mårtensson.

Mäklarringens nya kontor i Landskrona har placerats i Glumslöv av en anledning – öka tillgängligheten utanför städerna. Kontorsägaren Anette Mårtensson har redan fått positiv feedback från kunder som är glada över att kontoret inte ligger i centrala Landskrona. Målsättningen med det nya kontoret i området är att dels, tillsammans med Helsingborg, täcka hela sydvästra Skåne, men också att göra landsbygden mer attraktiv och tillgänglig för fler. Anette Mårtensson har i många år drivit en hästgård, har lång erfarenhet av ridsport och nyligen flyttat in i ett nybyggt hus i Glumslöv och har därför med sig processen kring att bygga hus. Dessutom har Anette erfarenhet av att sälja kommersiella fastigheter och utbildar sig just nu inom värderingsdata via Mäklarsamfundet. Hon vill framför allt erbjuda sina kunskaper till klienter som är intresserade av att köpa villor, gårdar eller tomter att bygga nytt på.

– För tre år sedan sålde jag min hästgård och ville hitta en annan bana i livet, efter flera år inom sälj- och affärsutveckling på ett globalt företag. Mäklaryrket lockade eftersom jag kunde få kombinera mitt intresse för hästar och försäljning. Även om jag är relativt ny i branschen så tror jag att jag kommer att kunna bidra med nya idéer. Min första försäljning var en hästgård som legat ute i två år – jag sålde den på två månader. Det gav mig en fantastiskt fin start som genererat i försäljningar av villor, bostadsrätter och fler gårdar. Nu har jag ett fint objekt i Glumslöv och har redan förmedlat en gård i Vallåkra, säger Anette Mårtensson.

Intresset för landsbygden ökar

Redan innan Coronapandemins framfart kunde Anette Mårtensson se ett ökat intresse för att köpa bostad på landsbygden. Nu, när många förväntar sig fler somrar på hemmaplan, letar allt fler efter lugnet bortanför storstäderna. Glumslöv och de kringliggande orterna Kävlinge och Svalöv, lockar med fin natur och kustremsa – men där det även är nära till både motorväg och tågförbindelser. I klimatkrisens spår syns också ett ökat intresse för livsstilsboende, mindre odling och enklare djurhållning – något som gynnar landsbygden. Anette Mårtensson ser nu fram emot att öppna upp på riktigt och är glad att hon nu är en del av Mäklarringen.

– Min kompetens och bakgrund kommer väl till pass i den här rollen och jag har fått en otroligt bra start. Det är ett fantastiskt fint område med goda möjligheter om man söker en bostad på landet eller vill bygga sitt drömhus, avslutar Anette Mårtensson.

 

Mäklarringen Landskrona

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.