Sök på Mäklarringen

Välkommen till Boneo - Sveriges nya bostadsportal!

På Boneo hittar du, förutom alla typer av bostäder både i Sverige och utomlands, även kommersiella fastigheter och lokaler. Boneo är en ny bostadsportal som lanserats på initiativ från mäklarbranschen. Vi fastighetsmäklare vet av erfarenhet att bostadsköpare och -säljare ständigt är på jakt efter ett bättre sätt att hitta sin bostad eller nå fler köpare.

Nu kan vi äntligen skapa den flexibilitet och lyhördhet som vi så länge saknat. Med Boneo vill vi skapa en plats där både köpare, säljare, mäklare och bostadsintresserade kan mötas och på bästa sätt förverkliga livets kanske största affär.

Klicka här för att komma till Boneo.se.

Hitta bostäderna först på Boneo

Majoriteten av våra anslutna fastighetsmäklare publicerar sina nyinkomna bostäder direkt på Boneo,
så fort mäklaren fått uppdraget att förmedla bostaden. Vi kallar detta ”Förmarknad™”. Det visas inga
bilder och oftast heller inget pris, utan endast område, storlek och antal rum. Förmarknad™ kommer
att lanseras på Boneo inom kort. 

På Boneo hittar du även kommande försäljningar eller ”På G” som vi kallar det. Dessa bostäder har mer information så som exakt adress, bilder, planritningar, pris m.m. En anledning till att de ännu inte är till salu kan t.ex. vara att säljaren inte hittat någon ny bostad ännu. Detta ger dig som letar bostad ett ypperligt tillfälle att komma överens och köpa bostaden innan den blir officiellt till salu och attraherar fler intressenter.

Nå fler potentiella köpare

Alla bostäder som annonseras på Boneo via våra anslutna fastighetsmäklare, annonseras även på Facebook mot rätt målgrupper samt till vårt gemensamma spekulantregister.

Letar du efter nyproducerade bostäder?

På Boneo inser vi att området ofta är lika viktigt som bostaden. Därför har vi tillsammans med bostadsutvecklarna valt att berätta mer om projektet och området bostaden ligger i, för att ge dig som köpare en tydligare överblick. Vi ser fram emot vår kommande lansering av en mer spännande och utvecklad produkt för dig som söker ett nyproducerat boende.

Få inspiration

Vill du bara få inspiration eller läsa intressanta artiklar om allt som rör boende, då är vår Trend & Designdel något för dig. Vi har samlat ett antal duktiga skribenter som skriver om sina bostadsrelaterade yrken och intressen, t.ex. inredning, trädgård, renovering, växter, städning m.m.

Klicka här för att komma till Boneo.se.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.