Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Emmi Englund

emmi.englund@maklarringen.se KONTAKTA MIG

Språk jag talar

Svenska

Engelska

Reg Fastighetsmäklare

|

Bromma

emmi.englund@maklarringen.se emmi.englund@maklarringen.se

Emmi Englund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Mäklarringen Bromma i 13 år och tycker det är ett fantastiskt roligt och utmanande yrkesval jag gjort. För mig är det av yttersta vikt att alla parter känner sig trygga genom hela bostadsaffären. Ett personligt engagemang och noggranna förberedelser skapar trygghet åt både köpare och säljare. Med min fingertoppskänsla och erfarenhet, om hur utbud och tillgång styr vår marknad, vet jag vilken strategi vi ska använda när vi marknadsför din bostad.

Att få vara med och uppfylla drömmar är min passion här i livet. Att få förmedla rätt hem till rätt person är det jag älskar allra mest med fastighetsmäklaryrket. Jag håller alltid ett högt tempo och lämnar inget åt slumpen.

Jag är född i Stora Mossen i Bromma och har alltid haft drömmar om att få förmedla olika typer av hem i Bromma. Jag är en omtänksam, lyhörd och empatisk fastighetsmäklare som vet att intresse för psykologi och kommunikation är en stor tillgång i förmedlingsprocessen.

Mäklarringen Bromma har erbjudit alla de verktyg jag behövt för att förverkliga min dröm för att vara en så passionerad fastighetsmäklare som det går att bli. Jag känner att jag förmedlar ett koncept som jag kan stå för. Dessa verktyg hjälper till att lyfta varje bostadsaffär för att bli en så unik förmedling för både köpare och säljare som möjligt.

På fritiden sällskapar jag gärna med hästar och jag har ridit sedan jag var 6 år gammal. Så förutom lägenheter och hus förmedlar jag även givetvis hästgårdar, så fort jag får chansen!

FRI VÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Just nu erbjuder vi kostnadsfri värdering av din bostad.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.