Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Sveriges populäraste mäklare

Anton Winqvist - Grattis!  

Vi säger grattis till Anton Winqvist, som enligt färsk statistik från Hittamäklare hamnar på en hedrande 41:a plats på listan över Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare just nu. 

För att ställa en klassisk sportfråga: Hur känns det? 

– Det känns väldigt bra, det är alltid kul att få uppskattning för sitt jobb och dessutom bli rekommenderad. Det bästa betyget man kan få är just genom en rekommendation, där kunden visar att den är nöjd och dessutom vill berätta det för sina vänner och bekanta. Jag vill även passa på att tacka alla kunder som tagit sig tid att rekommendera mig.

Varför tror du att just du hamnat på en sådan hedersvärd lista? 
 – Jag jobbar väldigt hårt med att ha en bra kommunikation med mina kunder. Snabb återkoppling samt en öppen och ärlig dialog är också viktigt. Det kanske låter klyschigt men jag gör alltid ”det där lilla extra” för mina kunder.

Har du några knep eller är du bara dig själv? 
 – Jag är alltid mig själv och behandlar människor som jag själv vill bli behandlad. Min åsikt är att man måste vara sig själv, annars blir det inte ärligt mot kunden och då tror jag att man tappar förtroendet direkt. Om man jobbar efter den devisen kommer man väldigt långt.

Hur skulle du beskriva den största utmaningen med ditt arbete? 
 – Den största utmaningen kommer nog i tider när marknaden inte är lika het som kunderna räknar med. Då gäller det verkligen att hålla täta kontakter och förklara marknadsläget så att kunden förstår varför det går trögt med försäljningen.

En vanlig dag på jobbet – finns det någon sådan? 
– Det härliga med det här jobbet är att det inte finns några ”vanliga” dagar. Ibland går man från att ha en tom kalender på morgonen till att ha träffat massor med människor och tittat på flera bostäder vid dagens slut.

Varför valde du att bli mäklare? 

 – Jag valde att bli mäklare för att jag verkligen gillar att träffa människor. Som mäklare får man också förmånen att träffa människor i livets alla skeden. Det kan vara allt från studenten som ska flytta till en ny stad till det äldre paret som ska sälja villan där de har bott i 30 år. Det gör jobbet väldigt intressant och lärorikt.

Vad är det du uppskattar mest med ditt arbete? 
– Som jag redan nämnt är det kontakten med olika typer av människor. Sedan är det alltid spännande att få komma hem och se hur personer bor. Utöver det gillar jag att själv kunna styra över min egen tid.

Din relation med Mäklarringen – hur länge har den varat? 
– Det är en långlivad relation. Jag var först anställd i ett antal år och för tre år sedan blev jag delägare. Mäklarringen är en kedja som verkligen tillåter att man är sig själv och att det lokala kontoret tillåts anpassa sig efter den lokala marknaden, vilket jag uppskattar mycket.

Du jobbar i Uppsala. Hur ser boendemarknaden ut där? 
– Uppsala är en av de mest bostadsrättstäta städerna i Sverige. Vi har en stor inflyttning och mycket nybyggnation. Vi har även människor från hela Sverige och världen som kommer hit och pluggar och jobbar. Alla dessa faktorer ger en väldigt rörlig och spännande marknad att jobba på. Sedan går givetvis marknaden upp och ner ibland, men det är kul jobba på en marknad som generellt sett är väldigt positiv och där priserna har en bra utveckling.

Hur ska du fira din imponerande placering? 
Det gör jag med ett brett leende på läpparna tack vare den fina placeringen och en trevlig kräftskiva.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.