Mina favoriter (0)
Vi på Mäklarringen tar dina drömmar på allvar

Vi på Mäklarringen tar dina drömmar på allvar

Namnlöst dokument

Om två år ska vi ha minst 80 kontor i hela landet. Vi söker därför nya mäklare, entreprenörer och praktikanter som vill växa tillsammans med oss. Detta till både befintliga och nya kontor.
Hos oss får alla chans att ständigt utvecklas och växa. Vi är kompromisslösa på den punkten. Är man till exempel i början av yrkeslivet och kommer till oss i Mäklarringen blir man aldrig lämnad ensam eller en i mängden. Här tas allas drömmar på fullaste allvar.

Om du är nyfiken på oss är du välkommen att skicka ett mail till jobbahososs@maklarringen.se eller ringa till Nathalie Sjöblom på 08-703 25 11.

 

Läs mer om våra lediga tjänster här...

Läs mer om vad som krävs för att bli en stjärnmäklare här...

 

Vi valde Mäklarringen:

 

 

 

 

    Simon Rydman
    Kontorsägare och mäklare Kalmar


Jag har alltid vetat att jag skulle jobba med försäljning så att det blev mäklare är inte konstigt. Att jag skulle driva mitt egna kontor var för mig en självklarhet även om andra kanske tyckte att jag tog en stor risk som ung nyutexaminerad mäklare. Men jag litade på min känsla och idag, med facit i hand, så var det helt rätt beslut. Jag valde Mäklarringen för det är en kedja där alla får vara med och påverka kedjans utveckling och framtid, det är viktigt för mig.

3 snabba:
1. Vad är det bästa med Mäklarringen? Det är en smidig kedja där du har stor möjlighet att påverka och så är det enormt god sammanhållning mellan kontoren.
2. Vilken är den mest udda bostad du sålt? En kolonilott vilket i sig inte är så konstigt men att det kom 70 familjer på visning var galet.
3. Av alla kändisar i världen, vems bostad skulle du vilja sälja? ”Kändismäklaren” Fredrik Eklunds bostad på Stockholm/New York.

 

 

 

 

    Anderas Yacoub
    Mäklare Vällingby/Hässelby


Det är snart 5 år sen jag började som mäklare efter att ha läst på Malmö högskola. Jag gjorde då min praktik på Mäklarringen och trivdes så otroligt bra med kollegorna och sammanhållningen så jag blev kvar. Här kände jag att jag fick synas och utveckla mitt personliga varumärke. Mitt framtidsmål är att jag inom 5 år skall vara en av topp 5 mäklare i hela Västerort och jag känner att jag har alla förutsättningar att lyckas.

1. Vad är det bästa med att vara mäklare? Att jag får träffa mycket folk och förverkliga deras bostadsdrömmar.
2. Vilken är den mest udda bostad du sålt? Jag lyckades sälja ett radhus utan någon öppen visning. Det här radhuset var i riktigt dåligt skick plus att det var saker överallt! Strumpor i köket, böcker i badkaret, ja det gick knapp att gå runt i det.
3. Av alla kändisar i världen, vems bostad skulle du vilja sälja? Clint Eastwood

 

 

 

 

    Andreas Johansson
    Mäklare Österåker/Vaxholm/Danderyd


För att vara en bra mäklare upplever jag att man måste kunna lyssna och känna in kundens förväntningar, du skall hjälpa dom med en stor affär och då måste det bli rätt. Jag sporras av detta moment och gör alltid mitt yttersta för att kunden skall vara helt nöjd efter avslutad affär. Nöjda kunder är återkommande kunder och den bästa reklam du kan få, det boostar min självkänsla!

1. Om du inte hade blivit mäklare vad tror du då att du hade jobbat som? Jag hade jobbat med någon typ av försäljning.
2. Hur ser din framtid ut om 5 år? Då är jag kontorsägare i Mäklarringen till minst 1 kontor.
3. Varför valde du Mäklarringen? 100% på grund av medarbetarna på kontoret. Efter hand märkte jag mer och mer att även kedjan passar mig och mitt mål om att kunna avancera.

 

 

 

 

    Vicky Sandström
    Mäklare Farsta/Bandhagen


Som nyutexaminerad mäklare så var det viktigt för mig att hitta en arbetsplats där jag kände mig trygg. Hos Mäklarringen kände jag direkt en familjär sammanhållning och jag fick direkt förtroende för mina arbetsgivare. Efter ett år på Mäklarringen så känner jag att mina arbetsgivare tror på mig och helhjärtat stöttar min utveckling.

1. Hur ser din framtid ut om 5 år? Jag har byggt upp mitt personliga varumärke och mina kunder är nöjda med det arbetet som jag gör.
2. Vad är det bästa med att vara mäklare? Lyckan att överträffa kundernas förväntan som leder till rekommendationer.
3. Vilken är den mest udda bostad du sålt? En lägenhet likt en soptipp. Badrummet gick inte att komma in i vilket förklarar skadorna i parkettgolvet.

 

 

 

    Anton Winqvist
    Kontorsägare och mäklare Uppsala


Jag älskar att träffa nya människor och visste tidigt att det var det personliga mötet jag ville jobba med. Som mäklare träffar jag nya personer varje dag och det berikar mitt liv. I över 7 år har jag fått kundernas förtroende att sälja deras bostäder och det är lika stort varje gång. Som kontorsägare och kollega så hoppas jag att min kunskap och glädje till yrket kan hjälpa och bidra till mina kollegors framgång.

1. Vad är det bästa med Mäklarringen? Möjlighet till snabb karriärsklättring samt trevliga medarbetare, både på det lokala kontoret och med andra kontor.
2. Av alla kändisar i världen, vems bostad skulle du vilja sälja? Kanyes Wests hus eftersom jag tror att det kan vara ganska urflippat.
3. Hur ser din framtid ut om 5 år? Förutom att jag driver kontoret i Uppsala så har jag några välfungerande kontor i närliggande områden.

 

 

 

 

    Tina Engström
    Kontorsägare och mäklare Vasastan


Jag har varit mäklare sedan 2008 och började på Mäklarringen 2013 genom att öppna ett eget kontor i Vasastan. Mitt val föll på Mäklarringen då jag tycker att det är spännande med den utvecklingsfas kedjan är i och som jag vill vara del av. Jag vet att jag hos Mäklarringen har stora möjligheter att växa.    

1. Av alla kändisar i världen, vems bostad skulle du vilja sälja? Något av Brangelinas hus
2.  Om du inte hade blivit mäklare vad tror du då att du hade jobbat som? Jurist, sjuksköterska eller operasångerska.
3. Vad är det bästa med Mäklarringen? Att beslutsvägarna är korta.

 

 

 

 

    Emelie Hillman
    Mäklare Enköping

Jag är i stort sett uppvuxen i Mäklarringen då min mormor, som öppnade vårt kontor i Enköping, var med från starten av kedjan 1981. Det var inte självklart att jag skulle bli mäklare utan jag jobbade några år inom hotell/restaurang och tänkte öppna egen krog. Men tillslut blev det högskolan i Gävle och nu har jag jobbat som mäklare sedan 2011 och jag har helt klart hittat rätt. Min ambition är att om 5 år vara kontorsägare och fortfarande brinna lika mycket för jobbet och för kunderna som jag gör idag.  

1. Vad är det bästa med att vara mäklare? Utan tvekan möten med olika typer av människor. Att överträffa mina kunders förväntningar sporrar mig!
2. Vad är det bästa med Mäklarringen? En av många bra saker är Klubb 33, ett nätverk för oss yngre i kedjan. Mäklarringen satsar verkligen på oss yngre för att vi skall växa och få bygga vårt personliga varumärke.  
3. Vilken är den mest udda bostad du sålt? Udda vet jag inte men en försäljning jag minns väl är en fantastiskt charmig liten gård som låg intill ett naturreservat vid vägs ände. Familjen levde så miljövänligt det bara gick och hade så stora odlingar att de var självförsörjande på grönskaker. Runt husknuten betade fåren och i dammen simmade familjens änder. Idylliskt, minst sagt! 

 

 

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Mäklarringen Svenska AB, Ropstensslingan 11c, 115 42 Stockholm, support@maklarringen.se