Mina favoriter (0)
Granngaranti – för att vi vill att du ska trivas

Granngaranti – för att vi vill att du ska trivas

Granngaranti är en ny gratistjänst från Mäklarringen som innebär att du som kund utan kostnad får nyttja våra fastighetsmäklartjänster för att sälja din nya bostad om du inte skulle trivas med grannarna dit du flyttat.

Nakengrannen

 

Städgrannen


På Mäklarringen är vi måna om att du ska trivas i ditt nya hem. Vi är även medvetna om att en stor del av trivselfaktorn är hur grannskapet fungerar. Och det kan vi tyvärr inte påverka, hur mycket vi än skulle vilja. Vi har därför tagit fram en smart tjänst som vi kallar för Granngaranti, som innebär att vi hjälper dig att sälja din bostad, helt kostnadsfritt, ifall du inte skulle trivas med dina nya grannar.

Vår Granngaranti gäller för dig som sålt din bostad genom Mäklarringen och flyttat till ett nytt boende där du inte trivs på grund av grannarna. Garantin är giltig i sex månader efter tillträdesdatumet på den bostad som vi hjälpte dig att sälja. Nedan delar ingår kostnadsfritt i tjänsten, men självklart kan du även köpa till andra tjänster som Mäklarringen tillhandahåller i samband med försäljningen.

• Faktainsamling om bostaden
• Fotografering av bostaden
• Upprättande av bostadsbeskrivning samt erforderliga juridiska dokument för att genomföra och slutföra försäljningen
• Två visningar samt annonsering på www.blocketbostad.se samt www.maklarringen.se
• Kontraktsskrivning samt hantering av tillträde

Vilka grannar omfattar garantin?
För dig som flyttat till ett flerbostadshus gäller Granngarantin för grannar på samma våningsplan eller våningen direkt i anslutning över eller under din lägenhet. För villa/radhus/kedjehus omfattar garantin grannar med tomtgräns i direkt anslutning till, samt mittemot, din fastighet eller hus. Gällande radhus/kedjehus med bostadsrätt omfattas boenden i direkt anslutning till din bostad.

Övrigt
Granngarantin gäller endast permanentbostäder såsom fristående villa, radhus, kedjehus och bostadsrättslägenhet som är sålda/köpta av fysiska personer i Sverige – samt endast på orter där Mäklarringen finns representerade med ett lokalt kontor. Vi förbehåller oss även rätten att neka dig som kund nyttjandet av tjänsten i enlighet med vad som anges i de allmänna villkoren som du hittar här

 


Vill du veta mer om vår smarta tjänst Granngaranti? Ring oss på 020-368 368 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Namn:  
Telefon:  
E-post:  
Adress:  
Meddelande:  
Välj ort:
 


 

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Mäklarringen Svenska AB, Ropstensslingan 11c, 115 42 Stockholm, support@maklarringen.se