Mina favoriter (0)
195.000 kr Utgångspris

Fakta

Boarea:108 kvmRum:4Driftskostnad:19.853 kr / årAvgift:5.588 kr / mån
exkl värme och va
Våning:1 av 1Andelstal:2,91634 %Tillträde:Enl överenskommelse

Planerade visningar

söndag 22 januari kl. 12:00 –12:45 - Ring eller maila för att boka visningen!

Mäklarringen Karlstad

Anjalagatan 21, Karlberg

Välkomna till denna renoverade och välvårdade bostadsrättslägenhet på Karlbergsområdet. Fyra rum och kök och två badrum varav det ena har dusch det andra badkar. Renoverade ytskick i hela lägenheten. Två altaner och en balkong. Nära till strövområden.

Interiör

- läs mer

Allmän beskrivning

Välkomna till denna trevliga 2-plans bostadsrättsvilla som genomgått omfattande renovering under senare år. I villan finns kök, vardagsrum, två badrum, tvättstuga och tre sovrum.

BOTTENVÅNINGEN
HALLEN
Du kommer in i en rymlig och ljus hall med ljust målade tapeter och nytt laminatgolv. Goda möjligheter att hänga av sig ytterkläder tack vare tre garderober och hatthylla.
KÖKET
Direkt till höger ligger köket med ljusa målade tapeter och släta vitmålade köksluckor. Vitvarorna består av kyl- och frysskåp (2014), spis med glaskeramikhäll, diskmaskin och spisfläkt. På golvet ligger ett laminatgolv som är det samma som ligger i hallen.
TVÄTTSTUGAN
Innanför köket ligger tvättstugan med tvättmaskin och tvättbänk. Tre överskåp för förvaring. Här står också pannan. Plastmatta på golvet och målad väv på väggarna.
BADRUMMET
Efter köket i hallen ligger ett nyrenoverat badrum med plastmatta på golvet och våtrumsmatta på väggarna. Här finns dusch med duschdraperi, WC och tvättställ.
VARDAGSRUMMET
Rakt fram från hallen kommer man till vardagsrummet med ljust målade väggar och på golvet ett ekparkettgolv. Dörr ut till altanen som är inglasad och därifrån vidare ut till trädgården.
Från altanen har man en underbart utsikt över de öppna landskapen bakom huset.

ÖVERVÅNINGEN
HALLEN
På övervåningen kommer du upp i en hall med laminatgolv och ljust målade väggar. Härifrån når du alla rummen på övervåningen.
SOVRUM 1
Sovrummet har målade väggar i caffé-latte-färg med laminatgolv. Fönster mot norr med utsikt mot det öppna landskapet bakom huset.
SOVRUM 2
Detta sovrum är husets största med en vit pärlspontsliknande panel på väggarna och laminatgolv. Härifrån har man utgång till balkongen mot baksidan av huset.
SOVRUM 3
Sovrummet har vitmålad tapet med en fondvägg i ljusblått. Laminatgolv. I rummet finns en garderob. Fönster mot entrésidan.
BADRUMMET
Ljust badrum med vitt kakel och en bård i rosa på väggarna. På golvet en plastmatta. WC, tvättställ och badkar.
KLÄDKAMMARE
På övervåningen finns också en rymlig klädkammare.
VINDSUTRYMME

Fastighetsmäklaren informerar

Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

- läs mer

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Övrig bostad

Fiber är indraget.

Övriga byggnader

Fristående garage med förrådsdel.

Byggnadsår

1990

Fastighetsbeteckning

Karlberg 2:265

Lägenhetsnummer

2135-0001-0011

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Frånluftvärmepump

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning.

Hiss

Nej


Energideklaration

Utfärdad

Datum

den 28 januari 2009

Energiprestanda

58 kWh/kvm/år

Klass

-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedan

C:a 19.853 kr/år med 4 personer i hushållet.

Uppvärmning

-

Hushållsel

13.942 kr

Vatten/avlopp

5.911 kr

Sotning

-

Väg/samfällighetsavgift

-

Renhållning

-

Försäkring (exkl. lösöre)

-

Övrigt

-

Energiförbrukning

-

Elleverantör

Ellevio

Nätleverantör

Ellevio

Kommentar

Driftkostnaden baseras på säljarens faktiska kostnader. Observera att driftskostnaderna kan variera beroende på förbrukning och säljarens individuella avtal.

Övrig bostad

Ansluten till kabelnät. Balkong och uteplats.
Det finns tvättstuga, förråd, solarium, bastu och samlingslokal.

BUDGIVNING
Finns flera intressenter tillämpas s.k. öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vill du delta i budgivningen är det viktigt att du berättar för mäklaren om du har några särskilda önskemål eller förbehåll för ditt bud.
Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att det är säljaren som avgör hur, när och till vem samt för vilket pris som denne säljer. Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren. Köpet är således inte bundet förrän juridiskt kontrakt är undertecknat av samtliga parter.
Mäklaren är skyldig att upprätta en förteckning över samtliga bud som sedan överlämnas till den slutlige köparen med budgivarnas namn och kontaktuppgifter. Budgivare kan därför inte vara anonyma. Läggs bud via ombud är det ombudets kontaktuppgifter som lämnas ut.
Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig detta, kontakta ansvarig mäklare.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Som köpare av en bostad har du enligt gällande lag undersökningsplikt. Vilket betyder att du som köpare har ansvar för och förväntas att undersöka den nya bostadens kondition. När du köper en fastighet rekommenderar vi dig att anlita en certifierad besiktningsman om tillräckliga byggnadstekniska kunskaper saknas. Vid köp av en bostadsrätt bör du förutom undersökning av lägenhetens skick även sätta dig in i bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.
En del säljare väljer att göra en förbesiktning av bostaden. En förbesiktning fråntar inte dig som köpare din undersökningsplikt men den är en bra indikation på bostadens skick. Vid tecken på fel eller upplysning om misstänkt fel utvidgas köparens undersökningsplikt.
Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, skick, pris, och användning. Mäklaren ska verka för att säljaren före köpet lämnar uppgifter, i en s.k. frågelista, om bostaden som kan antas ha betydelse för köparen.

ENERGIDEKLARATION
Från och med årsskiftet 2008/2009 ska alla småhus som säljs energideklareras. Vid en energideklaration kartläggs och dokumenteras en byggnads energianvändning. Deklarationen ska utföras av en ackrediterad energiexpert. En energideklaration gäller i tio år efter det att den har upprättats. Vid försäljning av en bostadsrätt är det bostadsrättsföreningen som ansvarar för att det ska finnas en gällande energideklaration över fastigheten.

ANNONSERING PÅ HEMNET
Från och med 1 december 2015 tar Hemnet Service HNS AB ute en kostnad på mellan 600-1600 kr av säljaren för annonsering på Hemnet. Av dessa 600-1600 kr utbetalar Hemnet en administrationsersättning om mellan 300-800 kr inkl moms till det ansvariga mäklarkontoret, fastighetsmäklaren erhåller indirekt ersättning.

Förening

- läs mer

HSB Brf Karlberg i Grums

Antal lägenheter/hus 39. I föreningen finns också en samlingslokal som får användas till privata fester men även kan användas för övernattning. 2 sängar finns. Kostnad 100:-/dygn

Kontaktperson : Marita Ewen 073-229 40 01

Antal lägenheter

39

Antal lokaler

1

Bredband / TV

Fiber är indraget i föreningen.

Övrigt

Ansluten till kabelnät. Balkong och uteplats.
Det finns tvättstuga, förråd, solarium, bastu och samlingslokal.

Tillåter juridisk person

Nej

Området

- läs mer

Allmänt

Lugnt och trevligt område, nära till strövområden, ridhus och fotbollsplan.

Kommunikation

0,5 km till busshållsplats till Karlstad och Säffle. Med 30 minuters resa till Bergviks Köpcentrum och centrala Karlstad.

Närservice

2 km till centrala Grums, med livsmedelsbutiker, klädbutiker, post m.m.
2 km till skola, badhus, vårdcentral, tandläkare och apotek.

Fri värdering

- läs mer

Bokalkyl

- läs mer


Ditt tips har skickats!

Mäklare

Björn Nykvist Björn Nykvist Reg Fastighetsmäklare

Östra Torggatan 19
652 24 Karlstad
Direkt: 054-212990
Mobil: 070-6854200

Skicka e-post till mäklaren Mäklarringen Kil Fri värdering

Mäklarringen Kil, 0555-101 32, kil@maklarringen.se