Mina favoriter (0)
575.000 kr Utgångspris

Fakta

Boarea:98 kvmRum:4Tomt:931 kvm - TrådgårdstomtBiarea:7 kvmDriftskostnad:33.794 kr / år

Planerade visningar

För visning kontakta mäklaren

Mäklarringen Karlstad

Skolgatan 12, Segmon

En trivsam villa på hörntomt där ni bor bekvämt med allt på ett plan. I trädgården finns fruktträd och prydnadsbuskar. Villan inrymmer tre sovrum, badrum, rymligt vardagsrum med anslutning till altan under tak och kök med anslutning till tvättstuga.

Interiör

- läs mer

Allmän beskrivning

Välkomna till denna fina 1-plansvilla. I villan finns tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum.
HALLEN
Välkomna in i hallen med laminatgolv och tapet. Hallen har anslutning till övriga rum i huset, kök, vardagsrum, tre sovrum samt badrum och gästtoalett. I hallen finns en klädkammare och ett städskåp.
KÖKET
Till höger från hallen når vi ett rymligt kök Moderna köksskåp med profilerade köksluckor i ek, mönstrad tapet samt laminatgolv. Köket är utrustat med spishäll inkl separat ugn, spisfläkt, kyl (2015), frys (2015) och diskmaskin.
TVÄTTSTUGA/GROVENTRÈ
Innanför köket finns en tvättstuga med utgång till garageuppfarten. Här har vi plastmatta på golvet och våtrumsmatta på väggarna. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin (2015) samt en rostfri tvättbänk. Här finns också plats för att hänga av sig ytterkläder.
VARDAGSRUMMET
Fortsätter vi rakt in i hallen når vi ett rymligt vardagsrum med flera fönster vilket ger rikligt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Här har vi ett laminatgolv och strukturtapet. Utgång till ett härligt altan med kvällssol.
SOVRUM 1
Laminat på golvet med ljusa tapeter på väggarna. I detta sovrum finns två garderober.
SOVRUM 2
Största sovrummet i villan. Laminat på golvet och ljusa tapeter. En garderobsvägg med två dubbelgarderober och två enkelgarderober.
SOVRUM 3
Sovrummet är nyrenoverat med nya ljusa tapeter och laminatgolv. Här finns två garderober
BADRUMMET
Här finns WC, extra stort tvättställ med tvättställsmöbel, duschhörna och möjlighet att sätta in ett badkar. Plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna.
GÄSTTOALETTEN
Direkt till vänster när man kommer in i hallen finns en gästtoalett. I denna finns en WC och ett tvättställ. Plastmatta på golvet och målad väv på väggarna.

Fastighetsmäklaren informerar

Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

- läs mer

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Övrig bostad

Altan c:a 15 kvm under tak i söderläge.

Övriga byggnader

Garage med förrådsdel tillsammans c:a 40 kvm

Byggnadsår

1976

Fastighetsbeteckning

Storängen 1:118

Grundläggning

Betongplatta

Stomme

Trä

Fasad

Tegel + trä

Fönster

2-glas

Tak

Betongpannor

Utv. Plåtarbete

Lackerad plåt

Uppvärmning

Direkt El + luftvärmepump + braskamin

Pantbrevssumma

575.000 kr

Taxeringsvärde

339.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde

275.000 kr

Markens taxeringsvärde

64.000 kr

Taxeringskod

220

Upplåtelseform

Friköpt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Ventilation

Självdrag

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mm

Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 17-IM1-73/6542

Hiss

Nej


Energideklaration

Utfärdad

Datum

den 13 augusti 2016

Energiprestanda

146 kWh/kvm/år

Klass

F

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedan

C:a 33.794 kr/år med 2 personer i hushållet.

Uppvärmning

-

Hushållsel

22.800 kr

Vatten/avlopp

4.915 kr

Sotning

350 kr

Väg/samfällighetsavgift

-

Renhållning

2.328 kr

Försäkring (exkl. lösöre)

3.401 kr

Övrigt

-

Energiförbrukning

17871 kWh per år

Elleverantör

Ellevio

Nätleverantör

Ellevio

Kommentar

Driftkostnaden baseras på säljarens faktiska kostnader. Observera att driftskostnaderna kan variera beroende på förbrukning och säljarens individuella avtal.

Övrig bostad

Budgivning
Finns flera intressenter tillämpas s.k. öppen budgivning, vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Vill du delta i budgivningen är det viktigt att du berättar för mäklaren om du har några särskilda önskemål eller förbehåll för ditt bud.
Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att det är säljaren som avgör hur, när och till vem samt för vilket pris som denne säljer. Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren. Köpet är således inte bundet förrän juridiskt kontrakt är undertecknat av samtliga parter.
Mäklaren är skyldig att upprätta en förteckning över samtliga bud som sedan överlämnas till den slutlige köparen med budgivarnas namn och kontaktuppgifter. Budgivare kan därför inte vara anonyma. Läggs bud via ombud är det ombudets kontaktuppgifter som lämnas ut.
Både köpare och säljare godkänner att mäklaren får använda slutpriset i allmän marknadsföring efter att juridiskt bindande kontrakt har upprättats. Om någon av parterna motsätter sig detta, kontakta ansvarig mäklare.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostad har du enligt gällande lag undersökningsplikt. Vilket betyder att du som köpare har ansvar för och förväntas att undersöka den nya bostadens kondition. När du köper en fastighet rekommenderar vi dig att anlita en certifierad besiktningsman om tillräckliga byggnadstekniska kunskaper saknas. Vid köp av en bostadsrätt bör du förutom undersökning av lägenhetens skick även sätta dig in i bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.
En del säljare väljer att göra en förbesiktning av bostaden. En förbesiktning fråntar inte dig som köpare din undersökningsplikt men den är en bra indikation på bostadens skick. Vid tecken på fel eller upplysning om misstänkt fel utvidgas köparens undersökningsplikt.
Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, skick, pris, och användning. Mäklaren ska verka för att säljaren före köpet lämnar uppgifter, i en s.k. frågelista, om bostaden som kan antas ha betydelse för köparen.

Energideklaration
Från och med årsskiftet 2008/2009 ska alla småhus som säljs energideklareras. Vid en energideklaration kartläggs och dokumenteras en byggnads energianvändning. Deklarationen ska utföras av en ackrediterad energiexpert. En energideklaration gäller i tio år efter det att den har upprättats. Vid försäljning av en bostadsrätt är det bostadsrättsföreningen som ansvarar för att det ska finnas en gällande energideklaration över fastigheten.

Annonsering på Hemnet
Från och med 1 december 2015 tar Hemnet Service HNS AB ute en kostnad på mellan 600-1600 kr av säljaren för annonsering på Hemnet. Av dessa 600-1600 kr utbetalar Hemnet en administrationsersättning om mellan 300-800 kr inkl moms till det ansvariga mäklarkontoret, fastighetsmäklaren erhåller indirekt ersättning.

Området

- läs mer

Kommunikation

11 km till Grums centrum med järnvägsstation, mataffärer, klädaffär bibliotek, läkarstation m.m.
22 km till Säffle
35 km till Karlstad

Närservice

Segmons Förskola
Billerud Golfklubb

Fri värdering

- läs mer

Bokalkyl

- läs mer


Ditt tips har skickats!

Mäklare

Björn Nykvist Björn Nykvist Reg Fastighetsmäklare

Östra Torggatan 19
652 24 Karlstad
Direkt: 054-212990
Mobil: 070-6854200

Skicka e-post till mäklaren Mäklarringen Kil Fri värdering

Mäklarringen Kil, 0555-101 32, kil@maklarringen.se