Mina favoriter (0)
Office img

Valencia

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. 

Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som ”las Fallas” och ”la Tomatina”. Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter.

 

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning.

I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv.

Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och  Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.

El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen.

Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas.  I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer.

Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand.  Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

 

Anna Westberg

Managing Partner/ Säljare

Direkt: +34 601 071 021

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

 

Valencia som är Spanien tredje största stad genomgår nu en förändring och staden storsatsar på att fräscha upp dess fantastiska kustlinje för att locka turism. Det känns väldigt bra att i ett tidigt skede, som första svenska kedja, kunna vara med och erbjuda den nordiska befolkningen och våra kunder möjligheten att köpa bostad i denna fantastiskt vackra stad som en bra framtida investering. Jag, Anna, har arbetat på orten i flera år och kan guida dig till din livs bästa affär!   
 

Alberto De Arriba

Managing partner/ Säljare

Direkt: +34 601 071 021

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

 

Valencia som är Spanien tredje största stad genomgår nu en förändring och staden storsatsar på att fräscha upp dess fantastiska kustlinje för att locka turism. Jag guidar dig till din livs bästa affär!

Santiago Romero

Säljare

Direkt: +34 601 071 021

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

 

Valencia som är Spanien tredje största stad genomgår nu en förändring och staden storsatsar på att fräscha upp dess fantastiska kustlinje för att locka turism. Jag guidar dig till din livs bästa affär!

Natalia Bandelin

Säljare

Direkt: +34 601 071 021

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

 Kontaktuppgifter

Telefon: +34 601 071 021

Skicka ett E-mail

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Våra aktuella bostäder

Valencia, +34 601 071 021, valencia@maklarringen.se